Om oss

Sedan januari 2016 har vi samlat all nativeproduktion i Schibsted Brand Studio. Här arbetar redaktörer med lång erfarenhet från journalistbranschen sida vid sida med kreativa säljspecialister.

Schibsted Brand Studio är en del av Schibsted Sales & Inventory, som är säljbolaget för bland annat Aftonbladet, Omni och Blocket. Genom oss får du tillgång till alla verktyg du behöver för en framgångsrik kampanj, som bland annat backend, analys och uppföljning.

Här kan läsarna hitta dig

Aftonbladet är Nordens största och mest lästa dagstidning både i print och digitalt. Aftonbladet har en unik position i Sverige och är en primär nyhetskälla för miljoner svenskar. Här når du svenskar i alla åldrar och med olika intressen.

SvD gör det enkelt att nå beslutsfattare, högutbildade och köpstarka personer i storstadsregioner. Hit vänder sig läsarna för djupgående nyheter som beskriver den värld vi lever i, både ur ett lokalt och ett globalt perspektiv.

Perfect Guide är magasinet för trendkänsliga läsare som gillar  mode, skönhet, inredning, mat och resor.

Omni är den självklara nyhetskällan för en urban målgrupp. Med Omni når du nyfikna, högutbildade och framåtlutade nyhetsläsare – en medveten och köpstark målgrupp som tycker om att påverka sin omgivning.

Omni Ekonomi är det senaste tillskottet i Schibsteds redaktionella portfölj. Här når du högutbildade läsare som vill hålla sig uppdaterade om det senaste inom affärsvärlden.

Social Tack vare Schibsteds starka varumärken i sociala medier kan vi hjälpa dig att nå ut med ditt innehåll mot rätt målgrupp. Vi paketerar och skräddarsyr sociala kampanjer som engagerar och skapar organisk räckvidd.